Program/Events
APRIL 2017
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
1
2
3
5
6
7
10
11
13
14
15
16
17
19
Följ oss
EVENTS

 Foto: Magda Wunsche (t v) Agata Grzybowska, Agencja Gazeta (t h)

Polska artister på Intonal 2017 i Malmö

27-30 april 2017
Inkonst
Malmö, Bergsgatan 29


Anna Zaradny och Raphael Rogiński uppträder i Malmö i slutet av april på festivalen Intonal med stöd av Polska institutet i Stockholm. Under festivalen intervjuas Raphael Rogiński av Mats Almegård i ett nytt avsnitt av samtalsserien Gram[m]ofon.

Intonal är festivalen för experimentell elektronisk musik. Precis som i tidigare upplagor ligger festivalens fokus på elektroniska musikuttryck som snarare valt svindlande stigar än raka motorleder – allt från spännande ljudlaborationer till experimentell klubbmusik och mäktiga liveframträdanden. Som alltid kommer också konst, film, installationer och artistsamtal vara integrerade delar av festivalen.

ANNA ZARADNY är ljud- och bildkonstnär, kompositör, musiker och konstkurator. Som kompositör och instrumentalist rör sig Anna Zaradny i ett brett spektrum av genrer, från akustisk improvisation inom samtida minimalism till komplex komposition av experimentell elektronik.

RAPHAEL ROGIŃSKI är gitarrist, kompositör och musiker, improvisatör med utbildning i både jazz och klassiskt, och har dessutom kompletterat sin utbildning med musikvetenskap och etnomusikologi. Han har djupa band till den judiska kulturen, forskar om dess bortglömda traditioner och överför dem till nutiden.

Vi rekommenderar:

Polska teatergruppen Teraz Poliż spelar på Turteatern

Whenever there are people to dance, until than we're gonna
blaue Frau & Teraz Poliż
27, 28, 29 april kl 19
Turteatern, Lågskärsvägen 13, T-bana Kärrtorp


Polens och Finlands enda feministiska scenkonstkompanier Teraz Poliż (PL) och Blaue Frau (FIN) gör ett unikt Sverigebesök och bjuder in dig till sitt feministiska utopia!

      
Website Security Test