Program/Events
JUNI 2020
Mån
Tis
Ons
Tor
Fre
Lör
Sön
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Följ oss
Program

Dunno Gets Daun i Malmö

17 maj 21.00 – 04.00
Västanforsgatan 21
Malmö
50kr (medlemskap) http://www.kontrapunktmalmo.net/bli-medlem/

DJ Lutto Lento & Filip Lech - två DJ:er från den polska labeln Dunno – gästar kulturhuset Kontrapunkt i Malmö. Dunno har en förkärlek för det oväntade och letar bland gamla skivor och kassettband för en dansant remix av drömsk musik. Dunno är en label, ett DJ-kollektiv och ett återkommande klubbevenemang i Warszawa, grundat av Lubomir Grzelak och Filip Lech:

“Dunno försöker att fånga det som är svårt att fånga i musiken, fokuserar på de ögonblick som är till synes meningslösa som när ett dansgolv står tomt vid tvåtiden på natten eller den konstiga tystnaden när nålen flyger av och den berömda DJ:n försöker lägga den tillbaka. Dunno fokuserar på den dansmusik som är konstig, obekväm och underrepresenterad. Dansa på bara, allt bli bra, da da doo-doo-mmm.”
Dunno avslutar en hel kväll av musik och fest den 17 maj på Kontrapunkt. Kvällen arrangeras av Rickard Daun ("Get Daun”) och inleds med spelningar med banden Sonson (https://soundcloud.com/sonsonmusik) och Sork (http://sorksweden.com).

Dunnos medverkan ingår i serien ”Polska sessioner” som arrangeras av Gabriel Stille i samarbete med Polska institutet i Stockholm.

« Tillbaka
      
Website Security Test