Program

Polsk DJ Dariusz Makaruk
på Klubb Europa turné i Sverige


Klubb Europa
är en europeisk klubbturné på besök i Sverige den 23 – 31 mars från Malmö genom Linköping, Stockholm, Uppsala, Umeå till Skellefteå.

http://klubbeuropa.se

I samarbete med Tyska Ambassaden, Goethe-Institut, Rumänska Kulturinstitutet, Franska Institutet, Tjeckiska centret och Finlands Institutet

Dariusz Makaruk – performer, musikproducent och programmerare inriktad på samtida elektronisk musik som han skapar med eget dataprogram.

Dariusz Makaruk är en musiker som inte kan klassificeras. Han söker sina egna och musikens rötter utan genvägar. Han mixar gammal traditionell etnomusik med modern, improviserad och elektronisk.

Klubb Europa är en europeisk klubbturné som under nio dagar åker genom Sverige. Första kvällen är i Malmö den 23 mars. EU förknippas bland ungdomar ofta med politik och byråkrati. Och visst, vi har Bryssel med grå kostymer och skrapor i glas och metall, men vi har också fantastiska europeiska städer med ett nattliv där natten aldrig tycks övergå i morgon. Det är den känslan artisterna från de europeiska länderna tar med sig till klubbarna i Sverige. Således kan publiken räkna med en rad magiska nätter. Klubb:Europa är även ett gemensamt projekt mellan sex europeiska kulturinstitut; det tyska, rumänska, franska, tjeckiska, finska och polska.

Som initiativtagare står Goethe-Institut Schweden och Tyska Ambassaden och detta med anledning av Tysklands ordförandeskap i EU under första hälften av 2007.

Mer information om turnén, artisterna och mycket annat hittar du på www.klubbeuropa.se

 

« Tillbaka
      
Website Security Test